Dressen ferdig!

image54

Endelig ble den ferdig, passer veldig akkurat til humlegutten.. Vises ikke p bildet, men den har to orange lommer med broderte humler p. Skal f lagt ut et til bilde med mere detaljer.

Ellers nsker jeg alle en riktig god helg! Her i nord snr det faktisk i dag...bare snn at det smelter nr det treffer bakken... Men jeg blir litt misunnelig nr jeg ser i blogger til de i sr som er i full gang med hagearbeid og snt, det ser veldig koselig ut! Jaja, fr kanskje gjort noe kreativt inne da :)

uferdig dress

uferdig dress

La arbeidslysta strømme på..... Denne dressen begynte jeg på høsten 2005, og trodde jeg skulle få den ferdig til en julegave. Den gang ei! Midt i hetta stoppet det opp. Nå har jeg altså strikka hetta ferdig, og skal "bare" montere.... det er så utrolig tungt å komme igang -noen som kjenner seg igjen?
Den kunne passe fint til minsten nå, så jeg må i gang.
På mandag kommer et nytt mønster i påskeheklingsalongen, så egentlig skulle jeg vært ferdig da... Lister meg avgårde, og moter meg opp ;)

♥ Tusen takk for hyggelige kommentarer, det var stas! ♥

Jakka endelig ferdig

Jakka endelig ferdig

Da er babyjakka klar. I mønsteret var det sydd på noen røde hjerter på ene forstykket, men jeg lurer på om den blir litt vel jentete da? Tenkte jeg eventuelt kunne sy de på når nurket er kommet ut :) Nå skal jeg strikke sokker og lue som hører til, håper det går litt kjappere da. Bruker man foresten strikkaklær i mai? Her i Tromsø gjør man vel det... men buksa til settet orker jeg ikke strikke, det får da være måte på!


Babyjakke

Babyjakke I mai venter vi en liten nykomling, så jeg har starta på en babyjakke. Men pinne nr.2 frem og tilbake tar fryktelig lang tid...


Tova votter

Tova votter I går strikka jeg ferdig et par votter, og heiv i vaskemaskina. Trodde det var lurt å legge en handuk i lag, men det ble masse hvite nupper...?? jaja, litt pillearbeid da. Bortsett fra det er jeg fornøyd med resultatet :)