Magen min i uke 32

Magen min i uke 32
Bare åtte uker igjen til termin!
Nå er det lille nurket ca.40 cm., og veier rundt 1800g. Det er masse liv der inne, og om kvelden ligger h*n å sparker pappan sin i ryggen :) Reirbyggerinstinktet har begynt å melde seg, vi har snudd om på soverommet og i forige uke var det storshopping. Ny barnevogn, bilstol, stellekommode + masse "veldig" nødvendige småtterier.... det meste skal være klart!


Magen uke 29

Magen uke 29

Magen begynner å bli bra stor! Enda over to måneder igjen, så jeg lurer på hvor dette skal ende??? På ultralyden før jul sa jordmora bestemt at det var bare en der inne...men jeg er ikke helt overbevist =) Vel, den lille er nå ca 35 cm. og veier 1,1kg., det kjennes godt når den sparker og turner. Det meste av moroa foregår såklart nattestid, men det er bare kos. Ser veldig frem til å få se og bli kjent med denne lille krabaten, er spennende å se hvem h*n ligner på og sånt..

Magen uke 27

Magen uke 27 Litt om magen min; nå i uke 27 er den lille der inne ca. 34 cm. og veier ca. 950 g. Det er masse liv å røre, kan til og med se det på utsiden av og til. Vi ville ikke vite om det blir gutt eller jente, synes det er litt ekstra spennende da. Men de fleste sier at det er en typisk guttemage, så får vi se om spådommene slår til... jeg velger hvertfall å strikke nøytralt :)