Se hva jeg har laget!!!

Denne lampeskjermen har jeg laget! Jeg har riktignok fått mønsteret hos min dyktige og alltid inspirerende nabo, så den er ikke helt fra mitt eget hode. Er veldig fornøyd med resultatet, den skal få henge over spisebordet vårt. Gleder meg til å se den med lys i :)
lampeskjerm
Ok, jeg ser at bildet ikke yter lampen rettferdighet, så jeg skal prøve å komme med et nytt når jeg har fått lys i og hengt den opp...

Navne-etiketter

Fant denne siden hvor en kan bestille etiketter til å ha på ting man lager foreksempel, veldig kjekt! En kan også bestille personlige pakkebånd, og det kunne jo være morsomt til en spesiell anledning :) Det var mye mer, så ta en titt!
pakkebåndetiketter
Bilder fra namemaker.

Titt tei!

Titt tei!

Har laget et til bilde i paint shop, det er så morsomt!!
Og litt av en bli`gutt i speilet :) I morra er han 5 måneder allerede, tida går så utrolig fort. Ei tann har kommet på plass, og vi har flere i vente...litt humørsvingninger for øyeblikket. Han har ikke vært så veldig glad i å ligge på magen, men det kommer seg nå. Venter bare på at han skal snu seg snart. Det har han gjort en gang for flere uker siden, så det var nok ikke helt tilsiktet :)
 Vi er i gang med en ny blogg også, flinke mannen min som har tatt initiativet til den.


bryllupsbil

bryllupsbil

Jeg har fått Paint shop på datan, og har det kjempegøy med å prøve ut mulighetene! Dette bildet er fra bryllupet vårt sommeren 2005. Synes det ble kult, fikk noe plakataktig over seg. Vi er litt uskarpe men det gjør ikke noe. (Karina; det er du eller gubben som har tatt bildet :-)   )