Scrapbooking

53221-27

Prøver meg på litt scrapbooking. Eller egentlig holder jeg på med babyalbum til lillebror, og gjør et forsøk på å lage noen ekstra fine sider innimellom -sånne spesielle øyeblikk...
Har dere vært på crafster? En kjempefin side med masse inspirasjon! Hvis man går inn på forumet (i rundingen) kan man velge fra en mengde temaer, og det er bilder til de fleste. Jeg brukte hele kvelden i går til å se på babysidene, er jo i babyverdenen for tiden :) Tror jeg skal lage et sånt koseteppe med sånne bånd i sidene.
Ønsker en fortsatt fin søndag til alle!Dp

Dåp
Sist søndag hadde vi barnedåp, her er et knippe fine unger! Svein Kristian var ikke helt fornøyd, men det er vel akkurat sånn det skal være. :)

Verdens morsomste

kvistmåte å brette t-skjorter finner du på denne siden. Det virker!!! Jeg ble helt imponert da jeg prøvde. Morsommere kan det vel ikke bli å legge sammen klesvasken...eller?


Hstbukett

53221-24
Fikk denne fine buketten til bursdagen min! I dag har det vært skikkelig høstruskevær ute, men hva gjør vel det når man kan nyte fine blomster inne :)
Ellers prøver jeg å lære meg masse datating...har meldt meg på et kurs senere i høst, det blir spennende. Så for å prøve å lage en hyperkobling kan du se bilde av lillebror her på Katarinas blog. Hele bloggen er vel verdt et besøk, masse fine ting hun lager + interiør.