Dressen ferdig!

image54

Endelig ble den ferdig, passer veldig akkurat til humlegutten.. Vises ikke på bildet, men den har to orange lommer med broderte humler på. Skal få lagt ut et til bilde med mere detaljer.

Ellers ønsker jeg alle en riktig god helg! Her i nord snør det faktisk i dag...bare sånn at det smelter når det treffer bakken... Men jeg blir litt misunnelig når jeg ser i blogger til de i sør som er i full gang med hagearbeid og sånt, det ser veldig koselig ut! Jaja, får kanskje gjort noe kreativt inne da :)  

Naturbilde along uke 16

image53

"Grått vær, grå trær"

Interiør med bokstaver

image52

Jeg synes det nye bladet Rom123 er kjempebra! Fullt av inspirasjon og gode ideer.
I siste utgave hadde de skrevet hvordan man kunne lage bokstaver i kartong til å bruke i inredningen, så her er mitt første forsøk. Har bare brukt litt brun farge på, ser nesten ut som rust, men tror jeg skal decopage noe på...  Iallefall så synes jeg det var litt morsomt :)

Inspirasjon

Må legge ut litt inspirasjon i dag. Det er så utrolig mye fint og se, og veldig mange inspirerende blogger!


image49image50

Disse har jeg funnet på Totallyfunky, synes veska er råfin, og vurderer sterkt om jeg må bestille den. De røde tingestene kalles Doorganizer, kjempesmart ikke sant? Jeg tipper de som er litt sømkyndige kan lage slike selv, om ikke for bruk hjemme så kanskje det hadde vært kjekt på jobb?


image51

Jepp! noe sånt som dette kunne jeg tenke meg å ha i min gang, den er så fryktelig liten og trang, sukk. Bildet fant jeg på bloggen somethingblue, som virkelig er en flott og inspirerende blogg! Men egentlig tror jeg bildet var hentet fra Pottery Barn, som har masse inspirasjonsbilder. Kunne godt ha kjøpt litt av hvert der :)

"Høyt hevet..." naturbildealong uke 15

H?yt hevet...

Siden jeg er litt etter tar jeg meg den frihet å kalle dette for uke 15 bilde.
Det er så mye svart skitten snø ute, men med friskt blikk klarte jeg å fange opp noen andre ting. Ville gjerne få tatt bildet litt nærmere så måsen fikk himmelen som bakgrunn, men da jeg listet meg innpå var fuglen fløyet :)

Naturbilde-along

image47

Jeg har meldt meg på naturbilde -along... Håper dette skal virke som inspirasjon, og motivere til å komme meg mere ut... Jeg er selvfølgelig en etternøler, så nå har jeg sittet å sett på masse fine bilder som de andre har tatt.
Kommer snart med mitt første bidrag! :)