Vognteppe ferdig...???

53221-14
Tja... det gikk egentlig ganske bra helt til jeg skulle vattere.. Da ble det skjevt og skrukkete og i det hele tatt!?!  Jaja, kan sikkert bruke det i vogna eller vugga forde. Men har fått en idé om et teppe med bamser på, så kanskje jeg hiver meg i kast med et nytt forsøk -gir ikke opp sååå lett ;-) (kanskje fargene og blir bedre da)


Vognteppe

53221-13

Nå koser jeg meg med sysaker utover hele spisebordet, og gulvet... :-)
Dette skal etter planen bli et vognteppe, er ltt usikker på den grønnfargen men,men...
Tanken er å bli ferdig i løpet av helga, så da kommer jeg tilbake med nytt bilde.
God helg til alle!


Magen min i uke 32

Magen min i uke 32
Bare åtte uker igjen til termin!
Nå er det lille nurket ca.40 cm., og veier rundt 1800g. Det er masse liv der inne, og om kvelden ligger h*n å sparker pappan sin i ryggen :) Reirbyggerinstinktet har begynt å melde seg, vi har snudd om på soverommet og i forige uke var det storshopping. Ny barnevogn, bilstol, stellekommode + masse "veldig" nødvendige småtterier.... det meste skal være klart!


Jakka endelig ferdig

Jakka endelig ferdig

Da er babyjakka klar. I mønsteret var det sydd på noen røde hjerter på ene forstykket, men jeg lurer på om den blir litt vel jentete da? Tenkte jeg eventuelt kunne sy de på når nurket er kommet ut :) Nå skal jeg strikke sokker og lue som hører til, håper det går litt kjappere da. Bruker man foresten strikkaklær i mai? Her i Tromsø gjør man vel det... men buksa til settet orker jeg ikke strikke, det får da være måte på!


Nydelige smplukk

53221-10
begin again
Sitter innimellom å ser på andre blogger, og da kom jeg over denne sida. Syns det var så mange søte småting der :) http://simplesparrow.typepad.com/

Magen uke 29

Magen uke 29

Magen begynner å bli bra stor! Enda over to måneder igjen, så jeg lurer på hvor dette skal ende??? På ultralyden før jul sa jordmora bestemt at det var bare en der inne...men jeg er ikke helt overbevist =) Vel, den lille er nå ca 35 cm. og veier 1,1kg., det kjennes godt når den sparker og turner. Det meste av moroa foregår såklart nattestid, men det er bare kos. Ser veldig frem til å få se og bli kjent med denne lille krabaten, er spennende å se hvem h*n ligner på og sånt..