uferdig dress

uferdig dress

La arbeidslysta strømme på..... Denne dressen begynte jeg på høsten 2005, og trodde jeg skulle få den ferdig til en julegave. Den gang ei! Midt i hetta stoppet det opp. Nå har jeg altså strikka hetta ferdig, og skal "bare" montere.... det er så utrolig tungt å komme igang -noen som kjenner seg igjen?
Den kunne passe fint til minsten nå, så jeg må i gang.
På mandag kommer et nytt mønster i påskeheklingsalongen, så egentlig skulle jeg vært ferdig da... Lister meg avgårde, og moter meg opp ;)

♥ Tusen takk for hyggelige kommentarer, det var stas! ♥

Heklakyllinger og noe godt!

Jeg har meldt meg på en påskeheklealong... får se hvordan det går :) Det første mønsteret var hvertfall morsomt, og enkelt. Da er det jo lett å hekle flere. Disse kan brukes som eggevarmere, eller bare til pynt, søte som de er.
Heklakyllinger

Klart for påskefrokost.

Olivenbrød

I går prøvde jeg meg på et olivenbrød jeg fant oppskrift på i et blad. Det er hvitvin, ost, spekeskinke, og både grønne og sorte oliven inni -og det smakte kjempegodt!!
                                                    ♥

P tampen av dagen

Fikk disse nydelige skålene i bryllupsgave for snart to år siden (oi, tia går fort!)
hjerter

Synes de er så søte. Det er vel egentlig sukkerskål og fløtemugge? De er så tynne i glasset at jeg tør ikke bruke dem, de står bare til pynt {:)}
Håper alle har hatt en flott dag!!

sebra

                         sebra

Dette bildet malte jeg sist høst. Såpass fornøyd med det at det henger på veggen hvertfall....  Er vel egentlig litt for rosa/lilla i fargen, men det overlever jeg en stund til :)

Jeg har lyst å male mye mer, men det er så vanskelig, eller skummelt, å begynne. Bestemme seg for et motiv å bare sette i gang... Jeg tror et mål i det nye året er å få malt minst tre bilder! Så har jeg noe å strekke meg etter. Håper jeg kommer i gang da, så får jeg kanskje lagt det ut her :)

                                                                                                                                                   ◊


Terence Conran, Den store kjkkenguiden

Kjøkkenveien

Et nytt kjøkken kunne en alltids ønske seg, og da hadde denne boken vært kjekk å ha. Men jeg får vel bare drømme foreløpig.
Boka fant jeg til 69 kr. hos bokklubben, og det er den absolutt verdt! Mange gode tips selv om en bare gjør småendringer også, og inspirerende bilder!

Lampa mi, Stoff & stil, og Ikea.

Lampa med lys

Her er lampa mi med lys i. Mye av dekoren vises ikke slik jeg hadde trodd, men jeg synes den er okei likevel. Tenker jeg lager lampe i Astralitt (så de har det hos panduro) neste gang, når jeg sitter ved bordet lyser det "canon" gjenom papiret ;)

Ble så overrasket da jeg kikka på Stoff og stil sin hjemmeside her om dagen, den er skikkelig oppdatert siden sist. Nå kan en se utsnitt av den nye vårkatalogen, og alle boligtekstilene med fine bilder til. En kan desuten nå være med i trekningen av gavekort på 1000 kr. hvis en melder seg på nyhetsmail.

Tittet innom Ikea`s side også, og der kan du være med i en test og vinne et helt soverom! Jeg svarte på de 9 spørsmålene, og går nå bare å venter på at jeg skal vinne!! Hehe...
Soverommet vårt hadde hatt godt av en liten oppgradering :)

                                                                  ♥

Blogging...

Har hatt en kjeeempelang pause herfra. Og så har jeg vært i tenkeboksen, skal jeg blogge eller ikke? Hva skal jeg isåfall skrive om? Det var i utgangspunktet meningen at jeg skulle vise fram ting jeg lager, men nå går det litt trått på den kanten... innlegg en gang i måneden er vel kjedelig.

Vel, i og med at sola er kommet tilbake så har energinivået steget noe, så da har jeg fått lyst å prøve meg litt igjen. Det blir litt om mine sysler, interiør, og litt av hvert. Håper det blir kos!