53221-8

53221-8

I påsken i fjor var vi i Gamvik. På en tur rundt omkring fant jeg dette gråe forlatte huset, stedet heter Tverrvika.

Gleder meg til sol og sommer

Gleder meg til sol og sommer
Dette bildet ble tatt sist sommer, vi nøyt noen deilige varme sommerdager på mamma sin hjemplass. Vi bruker dette også som hytte, drømmen er en egen liten hytte etterhvert :) vi får se... Det er foresten Alex (mannen min) som er ute å prøver fiskelykken -det er foresten natt, vi er jo i nord :)

Sta i vintervr

Sta i vintervr

Jeg holder fortsatt på å strikke på babyjakken, kommer ikke bilde før den er ferdig! Legger i stedet med et bilde fra pappas hjemplass. Stedet blir brukt som hytte, og det er så fredelig å deilig å være der. Vet ikke om det blir noe tur dit for min del før den lille i magen har kommet ut, det begynner å bli litt tungt å gå...
Vel, iallefall; jeg liker å ta bilder -natur- så det blir forhåpentligvis litt av det også her etterhvert.

Smykke

Smykke Ja, så har jeg prøvd meg på smykkelaging. Dette var en ferdigpakke fra Panduro, syns det ble litt fint :)


Magen uke 27

Magen uke 27 Litt om magen min; nå i uke 27 er den lille der inne ca. 34 cm. og veier ca. 950 g. Det er masse liv å røre, kan til og med se det på utsiden av og til. Vi ville ikke vite om det blir gutt eller jente, synes det er litt ekstra spennende da. Men de fleste sier at det er en typisk guttemage, så får vi se om spådommene slår til... jeg velger hvertfall å strikke nøytralt :)


Babyjakke

Babyjakke I mai venter vi en liten nykomling, så jeg har starta på en babyjakke. Men pinne nr.2 frem og tilbake tar fryktelig lang tid...


Tova votter

Tova votter I går strikka jeg ferdig et par votter, og heiv i vaskemaskina. Trodde det var lurt å legge en handuk i lag, men det ble masse hvite nupper...?? jaja, litt pillearbeid da. Bortsett fra det er jeg fornøyd med resultatet :)


Flott utsikt p vrevann

Flott utsikt p vrevannBildet er tatt rundt påsketider i fjor, måtte vi få litt vinterføre i år også!!


Frste innlegg

Velkommen til min blogg!