Sydde leketyposer.

image55

Jeg har sydd to poser som er bursdagsgave til ei nabojente som fylte 2 r, synes de ble riktig s ste :) Har navnet hennes p den ene, og p den andre str det "dukkeklr", s har jeg snor med stoppeknapp p (vet ikke hva det heter). Det ste hjertestoffet har jeg bestilt fra Stoff og stil.
Det morsomste var at etter selskapet fikk jeg bestilling p en til pose til ei anna nabojente, nesten litt stolt da!!


image56

Her er hele dressen, med lommer og det hele. Den er strikket i Bambino ull fra Idena, og mnsteret str i Idenahefte nr.172 .

Pskehekling

Har klart f ferdig et par grytelapper i pskeheklealongen. Er ikke s veldig glad i hekla grytelapper, men kanskje fint pynte til pske med.
Grytelapper


Humledressen er foresten ferdigmontert, nesten, mangler knapper. Fant noen med bamser p, men de var litt blasse i forhold til dressen, s jeg er i tenkeboksen...

Heklakyllinger og noe godt!

Jeg har meldt meg på en påskeheklealong... får se hvordan det går :) Det første mønsteret var hvertfall morsomt, og enkelt. Da er det jo lett å hekle flere. Disse kan brukes som eggevarmere, eller bare til pynt, søte som de er.
Heklakyllinger

Klart for påskefrokost.

Olivenbrød

I går prøvde jeg meg på et olivenbrød jeg fant oppskrift på i et blad. Det er hvitvin, ost, spekeskinke, og både grønne og sorte oliven inni -og det smakte kjempegodt!!
                                                    ♥

sebra

                         sebra

Dette bildet malte jeg sist høst. Såpass fornøyd med det at det henger på veggen hvertfall....  Er vel egentlig litt for rosa/lilla i fargen, men det overlever jeg en stund til :)

Jeg har lyst å male mye mer, men det er så vanskelig, eller skummelt, å begynne. Bestemme seg for et motiv å bare sette i gang... Jeg tror et mål i det nye året er å få malt minst tre bilder! Så har jeg noe å strekke meg etter. Håper jeg kommer i gang da, så får jeg kanskje lagt det ut her :)

                                                                                                                                                   ◊


Lampa mi, Stoff & stil, og Ikea.

Lampa med lys

Her er lampa mi med lys i. Mye av dekoren vises ikke slik jeg hadde trodd, men jeg synes den er okei likevel. Tenker jeg lager lampe i Astralitt (så de har det hos panduro) neste gang, når jeg sitter ved bordet lyser det "canon" gjenom papiret ;)

Ble så overrasket da jeg kikka på Stoff og stil sin hjemmeside her om dagen, den er skikkelig oppdatert siden sist. Nå kan en se utsnitt av den nye vårkatalogen, og alle boligtekstilene med fine bilder til. En kan desuten nå være med i trekningen av gavekort på 1000 kr. hvis en melder seg på nyhetsmail.

Tittet innom Ikea`s side også, og der kan du være med i en test og vinne et helt soverom! Jeg svarte på de 9 spørsmålene, og går nå bare å venter på at jeg skal vinne!! Hehe...
Soverommet vårt hadde hatt godt av en liten oppgradering :)

                                                                  ♥

Se hva jeg har laget!!!

Denne lampeskjermen har jeg laget! Jeg har riktignok fått mønsteret hos min dyktige og alltid inspirerende nabo, så den er ikke helt fra mitt eget hode. Er veldig fornøyd med resultatet, den skal få henge over spisebordet vårt. Gleder meg til å se den med lys i :)
lampeskjerm
Ok, jeg ser at bildet ikke yter lampen rettferdighet, så jeg skal prøve å komme med et nytt når jeg har fått lys i og hengt den opp...

Navne-etiketter

Fant denne siden hvor en kan bestille etiketter til å ha på ting man lager foreksempel, veldig kjekt! En kan også bestille personlige pakkebånd, og det kunne jo være morsomt til en spesiell anledning :) Det var mye mer, så ta en titt!
pakkebåndetiketter
Bilder fra namemaker.

Scrapbooking

53221-27

Prøver meg på litt scrapbooking. Eller egentlig holder jeg på med babyalbum til lillebror, og gjør et forsøk på å lage noen ekstra fine sider innimellom -sånne spesielle øyeblikk...
Har dere vært på crafster? En kjempefin side med masse inspirasjon! Hvis man går inn på forumet (i rundingen) kan man velge fra en mengde temaer, og det er bilder til de fleste. Jeg brukte hele kvelden i går til å se på babysidene, er jo i babyverdenen for tiden :) Tror jeg skal lage et sånt koseteppe med sånne bånd i sidene.
Ønsker en fortsatt fin søndag til alle!Vognteppe ferdig...???

53221-14
Tja... det gikk egentlig ganske bra helt til jeg skulle vattere.. Da ble det skjevt og skrukkete og i det hele tatt!?!  Jaja, kan sikkert bruke det i vogna eller vugga forde. Men har fått en idé om et teppe med bamser på, så kanskje jeg hiver meg i kast med et nytt forsøk -gir ikke opp sååå lett ;-) (kanskje fargene og blir bedre da)


Vognteppe

53221-13

Nå koser jeg meg med sysaker utover hele spisebordet, og gulvet... :-)
Dette skal etter planen bli et vognteppe, er ltt usikker på den grønnfargen men,men...
Tanken er å bli ferdig i løpet av helga, så da kommer jeg tilbake med nytt bilde.
God helg til alle!


Nydelige smplukk

53221-10
begin again
Sitter innimellom å ser på andre blogger, og da kom jeg over denne sida. Syns det var så mange søte småting der :) http://simplesparrow.typepad.com/

Smykke

Smykke Ja, så har jeg prøvd meg på smykkelaging. Dette var en ferdigpakke fra Panduro, syns det ble litt fint :)