Inspirasjon

M legge ut litt inspirasjon i dag. Det er s utrolig mye fint og se, og veldig mange inspirerende blogger!


image49image50

Disse har jeg funnet p Totallyfunky, synes veska er rfin, og vurderer sterkt om jeg m bestille den. De rde tingestene kalles Doorganizer, kjempesmart ikke sant? Jeg tipper de som er litt smkyndige kan lage slike selv, om ikke for bruk hjemme s kanskje det hadde vrt kjekt p jobb?


image51

Jepp! noe snt som dette kunne jeg tenke meg ha i min gang, den er s fryktelig liten og trang, sukk. Bildet fant jeg p bloggen somethingblue, som virkelig er en flott og inspirerende blogg! Men egentlig tror jeg bildet var hentet fra Pottery Barn, som har masse inspirasjonsbilder. Kunne godt ha kjpt litt av hvert der :)

P tampen av dagen

Fikk disse nydelige skålene i bryllupsgave for snart to år siden (oi, tia går fort!)
hjerter

Synes de er så søte. Det er vel egentlig sukkerskål og fløtemugge? De er så tynne i glasset at jeg tør ikke bruke dem, de står bare til pynt {:)}
Håper alle har hatt en flott dag!!

Blogging...

Har hatt en kjeeempelang pause herfra. Og så har jeg vært i tenkeboksen, skal jeg blogge eller ikke? Hva skal jeg isåfall skrive om? Det var i utgangspunktet meningen at jeg skulle vise fram ting jeg lager, men nå går det litt trått på den kanten... innlegg en gang i måneden er vel kjedelig.

Vel, i og med at sola er kommet tilbake så har energinivået steget noe, så da har jeg fått lyst å prøve meg litt igjen. Det blir litt om mine sysler, interiør, og litt av hvert. Håper det blir kos! 

Titt tei!

Titt tei!

Har laget et til bilde i paint shop, det er så morsomt!!
Og litt av en bli`gutt i speilet :) I morra er han 5 måneder allerede, tida går så utrolig fort. Ei tann har kommet på plass, og vi har flere i vente...litt humørsvingninger for øyeblikket. Han har ikke vært så veldig glad i å ligge på magen, men det kommer seg nå. Venter bare på at han skal snu seg snart. Det har han gjort en gang for flere uker siden, så det var nok ikke helt tilsiktet :)
 Vi er i gang med en ny blogg også, flinke mannen min som har tatt initiativet til den.


Dp

Dåp
Sist søndag hadde vi barnedåp, her er et knippe fine unger! Svein Kristian var ikke helt fornøyd, men det er vel akkurat sånn det skal være. :)

Verdens morsomste

kvistmåte å brette t-skjorter finner du på denne siden. Det virker!!! Jeg ble helt imponert da jeg prøvde. Morsommere kan det vel ikke bli å legge sammen klesvasken...eller?


Hstbukett

53221-24
Fikk denne fine buketten til bursdagen min! I dag har det vært skikkelig høstruskevær ute, men hva gjør vel det når man kan nyte fine blomster inne :)
Ellers prøver jeg å lære meg masse datating...har meldt meg på et kurs senere i høst, det blir spennende. Så for å prøve å lage en hyperkobling kan du se bilde av lillebror her på Katarinas blog. Hele bloggen er vel verdt et besøk, masse fine ting hun lager + interiør.Interir og snt...

Det går litt trått med denne sia nå, blir lenge mellom hver gang jeg skriver noe. Men i mellomtiden er jeg mye rundt på nettet å kikker. Har for eksempel kommet over denne sia som jeg liker godt; http://www.decor8.blogspot.com/

Mye om interiør, og mange linker til andre spennende steder. Rart hvor ulike trendene er fra land til land...
Vel, god helg til alle!

Vuggeteppe

Vuggeteppe

Det såkalte vongteppet passer overhode ikke til å brukes i vogna, men er fint å ha i vugga :) Svein Kristian er to og en halv måned nå, og smiler og gurgler som bare det!
Endelig kom det litt govær til Troms, vi nyter late dager :)

Iselin og Kristin

Iselin og Kristin

Iselin og Kristin koser seg i bølgebasenget på Arcusbadet.

Kristin og Jonathan

Kristin og Jonathan
Kristin og Jonathan på toppen av Sletnes fyr -verdens nordligste fyr på fastlandet.
Det var mange trapper å gå.... :)

Mannen min og Svein Kristian

Mannen min og Svein Kristian

De her to karan måtte og klatre alle trappene til toppen av fyret.